Festiviteiten in Locatie


Ervaar de Betovering van de Stad

 

Staan uw wensen er niet tussen?

Oud en Nieuw Locatie

Nieuwjaar Locatie

Valentijnsdag ideeën Locatie

Pasen Locatie

Koningsdag Locatie

Bevrijdingsdag Locatie

Vaderdag Locatie

Moederdag Locatie

Pinksteren Locatie

Hemelvaartsdag Locatie

Zomerfeest Locatie

Winterfeest Locatie

Sint Maarten Locatie

Sinterklaas Locatie

Kerst Locatie

1. Oudejaarsavond – Op het moment dat de klok middernacht slaat op Oudjaarsavond, wordt Locatie omgetoverd tot een sprookjesachtige wereld van vuurwerk en vreugde. De straten worden verlicht door weerspiegelingen van kleurrijke lichten terwijl mensen elkaar begroeten met gelukwensen. Vier het nieuwe jaar met een glas champagne en heerlijke oliebollen terwijl u de lucht in het donker ziet oplichten.

2. Nieuwjaarsborrel – Op de eerste dag van het nieuwe jaar nodigt u iedereen uit om een verfrissende nieuwjaarswandeling te maken door de straten of het nabijgelegen bos. Vergeet niet om een traditionele Nieuwjaarsborrel en erwtensoep te nuttigen in een lokaal café om de kou te verdrijven.

3. Valentijnsdag staat bekend om zijn romantische ambiance, en op Valentijnsdag komt deze nog meer tot uiting. Maak een romantische boottocht in de regio, geniet van een intiem diner bij kaarslicht in een sfeervol restaurant en sluit de avond af met een wandeling langs de verlichte straten.

4. Met Pasen hangt er een vleugje lente in de lucht. De kinderen gaan op eierspeurtocht in de tuinen, terwijl families samenkomen voor brunches, gourmetten en diners met seizoensgebonden lekkernijen zoals lamsvlees en gevulde eieren.

5. Koningsdag – Oranje is de kleur van de dag op 27 april, de verjaardag van Koning Willem-Alexander. Alle straten veranderen in een zee van oranje, met straatmarkten, livemuziek en feestelijke parades. Geniet van traditionele oranje hapjes en bitterballen terwijl u de vieringen meemaakt.

6. Op 5 mei staan we stil bij de bevrijding na de Tweede Wereldoorlog. Met Bevrijdingsdag zijn er concerten en evenementen, en mensen dragen rood-wit-blauwe kleding en vlaggen om hun vrijheid te vieren. Proef de vrijheid met een high tea picknick of een barbecue met vrienden en familie.

7. Op de derde zondag in juni verwennen wij onze vaders op Vaderdag met een ontbijt op bed, luxe diners en speciale cadeaus. Vaak is een goed glas bier of wijn een favoriete manier om uw vader te eren.

8. Moeders verdienen de koninklijke behandeling op Moederdag. Verwen uw moeder met een heerlijke high tea in een historisch theehuis of trakteer haar op een van de vele uitstapjes in de regio.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190
9. Pinksteren brengt een gevoel van vreugde en gemeenschap in de stad. Kerken organiseren speciale diensten en er zijn vaak kleurrijke optochten met Pinksteren en markten waar je ambachtelijke lekkernijen kunt proeven.

10. Met Hemelvaartsdag, veertig dagen na Pasen, heeft u een vrije dag om van te genieten. Of u nu gaat fietsen in het park, wandelen, of de culinaire schatten van de regio ontdekt, de keuze is aan u.

11. Laat de zomer tot zijn recht komen met straatfeesten, openluchtconcerten en culturele festivals. Ervaar de wereldse smaken bij foodtrucks en markten verspreid in de regio van Locatie.

12. Locatie Winterfeest – Als de dagen korter worden en een laagje sneeuw de stad bedekt, komt de wintermagie tot leven. Schaats op de ijsbanen, geniet van warme chocolademelk en kijk uit naar de feestelijke kerstmarkten.

13. Op 11 november vieren kinderen Sint Maarten door lantaarns langs de deuren te gaan en liedjes te zingen in ruil voor snoep. Lampionoptochten zijn ook traditioneel op deze dag.

14. Vier Sinterklaas in Locatie! Op 5 december deelt de goedheiligman cadeautjes uit aan kinderen. Proef kruidnoten, chocoladeletters en speculaas terwijl je de vrolijke festiviteiten bijwoont. Als je van lekker eten houdt, zijn onze gourmetschotels de ideale keuze voor een geslaagde avond thuis op 5 december.

15. Kerst catering bestellen? Geniet van een feestelijk kerstdiner, kerstbuffet of gourmet en trakteer uzelf op kant-en-klare catering aan huis en op het werk bezorgd. en verwarm jezelf met glühwein terwijl je in de betovering van Kerstmis onderdompelt.

In uw regio is elke feestdag een kans om de speciale cultuur en smaken van de stad te ontdekken. Dus kom en vier met ons mee, waar elk moment een smaakvolle herinnering wordt!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.