Feestelijke Seizoenen in Locatie


Proef de Magie van de Seizoenen

 

Staan uw wensen er niet tussen?

Oud en Nieuw Locatie

Nieuwjaar Locatie

Valentijnsdag ideeën Locatie

Pasen Locatie

Koningsdag Locatie

Bevrijdingsdag Locatie

Vaderdag Locatie

Moederdag Locatie

Pinksteren Locatie

Hemelvaartsdag Locatie

Zomerfeest Locatie

Winterfeest Locatie

Sint Maarten Locatie

Sinterklaas Locatie

Kerst Locatie

1. Oud en Nieuw – Als de klok middernacht slaat op Oudejaarsavond, verandert Locatie in een betoverende wereld van vuurwerk en feestvreugde. De straten schitteren met reflecties van kleurrijke lichten terwijl mensen elkaar begroeten met gelukswensen. Begroet het nieuwe jaar met een glas champagne en smakelijke oliebollen terwijl de lucht oplicht in het donker.

2. Nieuwjaarsborrel – Op de eerste dag van het nieuwe jaar nodigt u iedereen uit om een verfrissende nieuwjaarswandeling te maken door de straten of het nabijgelegen bos. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan een lokaal café’ voor een traditionele Nieuwjaarsborrel en erwtensoep om de kou te verdrijven.

3. Valentijnsdag staat synoniem voor romantiek, en op deze dag wordt deze romantische sfeer nog verder versterkt. Ervaar een romantische boottocht in de omgeving, geniet van een intiem diner bij kaarslicht in een knus restaurant en sluit de avond af met een wandeling langs de verlichte straten.

4. Met Pasen hangt er een vleugje lente in de lucht. De kinderen gaan op eierspeurtocht in de tuinen, terwijl families zich verzamelen voor brunches, gourmetmaaltijden en diners met seizoensgebonden lekkernijen zoals lamsvlees en gevulde eieren.

5. Koningsdag – 27 april, de verjaardag van Koning Willem-Alexander, kleurt alles oranje. Alle straten veranderen in een zee van oranje, met straatmarkten, livemuziek en feestelijke parades. Geniet van traditionele oranje hapjes en bitterballen terwijl u de vieringen meemaakt.

6. Op 5 mei herdenken wij de bevrijding na de Tweede Wereldoorlog. Met Bevrijdingsdag zijn er concerten en evenementen, en mensen dragen rood-wit-blauwe kleding en vlaggen om hun vrijheid te vieren. Geniet van de vrijheid met een high tea picknick of een barbecue met vrienden en familie.

7. Op de derde zondag in juni verwennen wij onze vaders op Vaderdag met een ontbijt op bed, luxe diners en speciale cadeaus. Vaak wordt een goed glas bier of wijn gekozen als favoriete manier om uw vader te eren.

8. Op Moederdag verdienen moeders de koninklijke behandeling. Trakteer uw moeder op een heerlijke high tea in een historisch theehuis of verwen haar met een bezoek aan een van de vele uitjes in de regio.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190
9. Met Pinksteren heerst er een sfeer van vreugde en gemeenschap in de stad. Vaak organiseren kerken speciale diensten en kun je kleurrijke optochten en markten vinden tijdens Pinksteren, waar je ambachtelijke lekkernijen kunt proeven.

10. Met Hemelvaartsdag, veertig dagen na Pasen, heeft u een vrije dag om van te genieten. Ga fietsen in het park, maak een wandeling of ontdek de culinaire schatten in de regio.

11. Vier de zomer met straatfeesten, openluchtconcerten en culturele festivals. Ontdek de smaken van de wereld bij foodtrucks en markten verspreid in de regio van Locatie.

12. Winterfeest Locatie – Wanneer de dagen korter worden en de buurt wordt bedekt met een laagje sneeuw, komt de magie van de winter tot leven. Ga schaatsen op de ijsbanen, warm jezelf op met een kop hete chocolademelk en kijk uit naar de gezellige kerstmarkten.

13. Op 11 november vieren kinderen Sint Maarten door lantaarns langs de deuren te gaan en liedjes te zingen in ruil voor snoep. Lampionoptochten zijn ook traditioneel op deze dag.

14. Vier Sinterklaas in Locatie! Op 5 december deelt de goedheiligman cadeautjes uit aan kinderen. Laat je verrassen door kruidnoten, chocoladeletters en speculaas terwijl je de vrolijke festiviteiten viert. Als je van lekker eten houdt, zijn onze gourmetschotels de ideale keuze voor een geslaagde avond thuis op 5 december.

15. Wil je kerst catering bestellen? Geniet van een feestelijk kerstdiner, kerstbuffet of gourmet, en trakteer uzelf op kant-en-klare catering die bij u thuis en op het werk wordt bezorgd. en laat de betovering van Kerstmis op je inwerken terwijl je geniet van glühwein.

In uw regio is elke feestdag een kans om te genieten van de bijzondere cultuur en culinaire hoogstandjes van de stad. Dus kom en vier met ons mee, waar elk moment een heerlijke herinnering kan worden!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.