Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Locatie

BBQ bestellen Locatie

Lunch bestellen Locatie

Brunch bestellen Locatie

Stamppot bestellen Locatie

Gourmetten bestellen Locatie

Hapjes bestellen Locatie

High Tea bestellen Locatie

Tapas bestellen Locatie

Italiaans bestellen Locatie

Grieks bestellen Locatie

Desserts bestellen Locatie

Walking dinner Locatie

Food truck Locatie

Snackwagen Locatie

Borrel bestellen Locatie

Live Cooking Locatie

In Locatie, waar gastronomie in volle glorie is

brengen wij u een verrukkelijke verkenningstocht door onze gerechten. Of u nu een feestelijke bedrijfsbijeenkomst plant of gewoon thuis wilt genieten, onze gerechten zullen uw smaakpapillen betoveren.

Begin de culinaire reis met een selectie van de meest verleidelijke buffetopties, met wereldse smaken samensmelten op uw bord. Of geniet van de onweerstaanbare aroma’s van een echte barbecue-ervaring, die uw smaakpapillen laten swingen van genot.

Onze lunches voelen als een warme omhelzing op een hectische dag, terwijl onze brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen, variërend van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Heb je zin in troostrijk eten?

Onze Stamppotten brengen de Nederlandse traditie tot leven, terwijl Gourmetten is een sociale aangelegenheid waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok vrij kan laten.

Voor heerlijke lichte hapjes kunt u terecht bij onze smaakvolle Hapjes, perfect voor ontspannen samenzijn. Of trakteer uzelf op een elegante High Tea, met een variatie aan thee, heerlijke gebakjes en smakelijke sandwiches die de zintuigen prikkelen.

En als de avond valt, brengen we de wereld naar u toe met verschillende mogelijkheden, van Italiaans tot Grieks, en van heerlijke Desserts tot opwindende Tapas. Als u op zoek bent naar een exceptionele culinaire belevenis, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

In het kort, in Locatie is er voor elk culinair verlangen een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de rijke smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.