Koningsdag _pagina_locatie_


De dag van de koning is een van de meest populaire feesten van het jaar in Locatie, er komen dan ook op af, de stad wordt overspoeld met feestvierders. Als je ervoor kiest om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, terwijl je geniet van, kan Catering in Locatie je helpen voor deze speciale gelegenheid iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, ongeacht of het een ontbijt is, een middagdiner of diner, of gewoon schalen met heerlijke hapjes en snacks, wij kunnen het voor je regelen.

Je hebt de mogelijkheid om gerechten naar eigen wens in te delen. Het aanbod dat we hebben is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, we schrikken nergens van terug. Wij maken het met liefde, en expertise, voor je klaar, en brengen de maaltijd en bijpassende dranken, op de afgesproken datum en tijdstip. We leveren in heel Locatie.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Indien je graag een prijsopgave wilt ontvangen, kun je dit op deze site doen. Druk op de knop “Offerte aanvragen” en vul het bijbehorende formulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier zo specifiek mogelijk te zijn, hoe uitgebreider je je wensen beschrijft, hoe meer wij je een offerte op maat kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er specifieke verzoeken zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, vegetarisch.

Nadat je de offerte hebt verkregen, en je akkoord gaat met de voorwaarden, kun je de opdracht bevestigen, ook dit kun je op onze website regelen. Kies de gewenste opties, maak snel even een account aan (dit kost niet meer dan 3 minuten), en verricht als laatste stap, de geldovermaking, en klaar ben je, het gemakt dient de mens! De betaling geschiedt via het Ideal systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Locatie?


Wat we te bieden hebben is lekker uitgebreid, er is echt voor elk wat wils, we bieden gerechten aan van over de hele wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, wil ik graag enkele mogelijkheden met je delen, maar voor een volledig overzicht van ons aanbod, verwijs ik je graag naar de pagina “menukaart” op deze website.

Hapjes bestellen Locatie
Buffet bestellen Locatie
High Tea bestellen Locatie
Tapas bestellen Locatie
Lunch bestellen Locatie
Gourmetten bestellen Locatie
Borrel bestellen Locatie
Italiaans bestellen Locatie
Grieks bestellen Locatie

Zoals je kunt zien, we hebben echt van alles in huis, om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben ook op deze feestelijke dag lekker veel verschillende soorten bieren, en cocktails in het aanbod. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Locatie: Tot slot


Ongeacht of je Koningsdag viert met je vriendenclub, in je eigen huis, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, met voor elk wat wils. Laat ons weten wat je wensen zijn, en we regelen alles voor je. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met zonnig weer! Maak er een geweldige dag van!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.