Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Locatie

Bedrijfsfeest Locatie

Bruiloft Locatie

Buurtfeest Locatie

Bedrijfsuitje Locatie

Babyshower Locatie

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Locatie

Personeelsfeest Locatie

Housewarming Locatie

Festival Locatie

Bedrijfsopening Locatie

Receptie Locatie

Straatfeest Locatie

Burendag Locatie

Partyservice Locatie

Evenement Locatie

Trouwfeest Locatie

Uitvaart Locatie

Familiedag Locatie

Zomersluiting Locatie

Traiteur Locatie

In Locatie begrijpen we de kunst van het omtoveren van elk moment tot een smaakvol avontuur.

Onze partyservice is gereed om u te assisteren bij het creëren van onvergetelijke, smaakvolle herinneringen, ongeacht de gelegenheid.

Ongeacht waar u zich bevindt, of het nu op kantoor is, bij een verjaardag, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtfeest in de straten van Locatie, onze partyservice is er om u te ondersteunen.

Op het werk, of het nu een cruciale zakelijke bijeenkomst, een bedrijfsjubileum of simpelweg de dagelijkse lunch betreft, kun je vertrouwen op onze partyservice om smakelijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar jouw kantoor te brengen. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij garanderen dat uw team wordt verwend met heerlijke gerechten en drankjes.

Een huwelijk is een viering van liefde en het leven zelf, en wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Buurtfeesten verenigen de buurtbewoners, en wij maken van het buurtfeest een smaakvolle ervaring, of het nu gaat om een barbecue in het park of met foodtrucks in de straten van Locatie.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een diversiteit aan avontuurlijke activiteiten en lekker eten, variërend van een speurtocht gevolgd door een diner of een kookworkshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers bieden we de aanstaande moeder en haar gasten smakelijke taarten, hapjes en drankjes.

Langs de weg kunt u zich stoppen bij onze foodtrucks voor een snelle en smakelijke hap. Vrijgezellenfeesten kunnen worden gevierd met stijl en smaak, of het nu gaat om een chique diner, een avondje uit of een eigenzinnige themaparty.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings krijgen een bijzonder tintje dankzij onze catering

het maakt niet uit of u kiest voor hapjes tijdens de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Bedrijfsopeningen verdienen een feestelijke opening, en onze partyservice kan zorgen voor een indrukwekkend evenement met heerlijke hapjes en drankjes. Recepties, ongeacht of ze zakelijk of sociaal van aard zijn, worden recepties gevierd met een gevarieerde selectie aan hapjes en drankjes om uw gasten te verrassen.

Onze BBQ– en partyserviceopties toveren straatfeesten om tot ware culinaire spektakels, waar poffertjes en gourmetburgers de straten vullen. Burendagen worden gevierd met heerlijke gerechten en gezelligheid.

Of uw evenement nu groot of klein is, onze partyservice staat voor u klaar. Van het samenstellen en bereiden van het menu tot het verlenen van service op de locatie, nemen we alle zorgen weg, zodat u kunt ontspannen en genieten.

Onze ervaring en expertise staan ter beschikking van evenementen, of het nu gaat om een congres, beurs, modeshow of cultureel festival, om alle gasten te verwennen.

Huwelijksfeesten behoren tot de meest gedenkwaardige dagen in het leven, en we zijn er om te garanderen dat uw trouwdag een culinair meesterwerk wordt. Van verfijnde diners tot informele buffetten, wij garanderen dat uw huwelijksdag onvergetelijk wordt.

En tot slot, laten we niet vergeten dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meest aangrijpende. Uitvaarten worden met zorg en respect behandeld, en onze partyservice biedt ondersteuning bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt concentreren op het delen van herinneringen.

Onze culinaire lekkernijen maken familiedagen en zomersluitingen extra bijzonder, en we zorgen ervoor dat uw geliefden kunnen genieten van heerlijke maaltijden en traktaties.

Tot slot, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het moment in Locatie, onze partyservice staat klaar om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de hartverwarmende momenten van samenzijn, terwijl wij de culinaire magie verzorgen. Locatie, waar elk moment een smaakvol avontuur wordt!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.