Borrel bestellen _pagina_locatie_

Als topspecialist in de voedselverzorging sector, weet ik dat een borrel altijd een vrolijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of wat voor gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een geanimeerde borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Locatie

Wilt u bij uw borrel in Locatie alles zelf voorbereiden? Dat betekent dat u boodschappen moet halen en de hapjes zelf maken, bijvoorbeeld. Maar dat kan behoorlijk overweldigend zijn, dus waarom zou u het niet wat eenvoudiger aanpakken? Hoe dan? Door een kijkje te nemen op onze website, waar tal van cateraars zich hebben aangesloten. Elk met hun eigen specialiteit. Borrel catering is een van onze specialiteiten. U heeft de volledige vrijheid om de borrel naar uw wensen in te richten. Dit kan variëren van een bescheiden borrel tot een luxe borrel met alle toeters en bellen. Dit alles kan op een locatie naar uw keuze. Bijvoorbeeld, als u een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen bedrijfspand, dan zorgt de cateraar ervoor dat alles op die locatie wordt geleverd. Zeker, kan de cateraar de catering ook gewoon bij u thuis afleveren.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Locatie

Lekkere hapjes zijn onmisbaar bij een borrel. Onze cateraar kan de hapjes voor u in orde maken. Bekijk gerust het ruime assortiment aan hapjes op onze website en uw favorieten kiezen. Als u eerst een prijsopgave wilt ontvangen voordat u daadwerkelijk bestelt, kunt u deze met gemak en zonder verplichtingen aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor wie meer verwacht dan een gewone borrel met gewone hapjes, zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. U kunt bijvoorbeeld overwegen om een food truck in Locatie te reserveren. Dit zorgt voor een extra gezellige sfeer tijdens uw borrel. De food truck is voorzien van een complete horeca keuken waarin een breed scala aan heerlijke gerechten kan worden bereid. U kunt kiezen uit gerechten vanuit diverse internationale keukens. U kunt kiezen voor een food truck met Aziatische gerechten, of een food truck met een uitgebreid Caribisch menu. U kunt ook kiezen voor pizza’s of hamburgers.

Een andere optie is om een BBQ in Locatie te organiseren. In Locatie biedt de catering een ruime keuze aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Locatie nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Locatie bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Locatie een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Locatie. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Locatie is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Locatie leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Onze website is niet alleen voor borrels de juiste keuze. Feesten en partijen worden altijd beoordeeld op de kwaliteit van het geserveerde eten. Een populaire cateringoptie is een buffet, omdat dit diverse gerechten aanbiedt en voor elk wat wils heeft. Een buffet bestellen in Locatie is een goede keuze voor elk soort feest.

Als u een opstelling in gedachten heeft waar gasten de hele avond van kleine gerechten aan tafel kunnen genieten, dan is gourmetten in Locatie een passende keuze|dan is gourmetten in Locatie een geschikte optie|dan past gourmetten in Locatie goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Locatie een uitstekende keuze}. Er is een divers aanbod van gourmetschotels beschikbaar. Ook voor uw lunch in Locatie is de catering een uitstekende keuze. Wellicht wilt u een gezellige lunch regelen voor familie en vrienden. Bekijk op onze website de beschikbare mogelijkheden.

Als u op zoek bent naar een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Overweeg dan eens een High Tea te organiseren. Een High Tea biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van diverse zoete en hartige hapjes. Dit kan zowel thuis als op een locatie naar keuze plaatsvinden. Als u meer van zoetigheid houdt, kan de cateraar ook desserts in Locatie leveren. Denk eens aan het organiseren van een dessertfeest? Dit is een moderne trend die steeds meer aan populariteit wint. In plaats van traditionele hartige hapjes kunt u genieten van overheerlijke zoete taarten en desserts. Lekker!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, wij bereiden al onze gerechten met liefde en aandacht. Daarnaast voldoen alle bereidingen aan strikte hygiënische normen. We hechten grote waarde aan hygiëne en staan achter de cateraars die met ons samenwerken.

Hoe werkt het?

Via onze website heeft u de mogelijkheid om uw keuze te maken voor de gewenste catering. U kunt ervoor kiezen om deze onmiddellijk te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal daarna contact met u opnemen om uw bestelling en uw voorkeuren te inventariseren. Tijdens de dag van uw feest, evenement of party worden de gerechten geleverd op de door u aangewezen locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.