Bevrijdingsdag _pagina_locatie_

Op 5 mei, Bevrijdingsdag, elk jaar opnieuw een prachtig festijn in talloze steden en dorpen, en uiteraard ook in Nederland. Wat is er nu leuker dan Bevrijdingsdag te vieren met vrienden en familie, gezellig thuis of eropuit trekken naar een grootschalig feest. Er valt van alles te beleven, zoals heerlijk rondstruinen tussen de vele kraampjes met hun diverse aanbod.

Als je zelf een Bevrijdingsfeest wilt organiseren, kan het best een hele klus zijn om ervoor te zorgen dat al je gasten goed gevoed en gelaafd worden. Hier zijn wij voor! Catering in Locatie staat klaar om je te ondersteunen bij het culinaire aspect van je feest. We kunnen je gasten verrassen met voortreffelijk eten, met toewijding en expertise bereid. Dankzij het uitmuntende eten en natuurlijk ook de drank, wordt jouw feest een groot succes.

Voor grote gezelschappen is het een slimme zet om bijvoorbeeld een lopend buffet te presenteren. Gasten kunnen dan zelf hun maaltijd samenstellen vanaf tafels vol smakelijke gerechten, bomvol verse ingrediënten. Jij hebt volledige controle over het menu, want er zijn talloze opties beschikbaar. En als we toevallig iets niet in ons assortiment hebben, zullen we er alles aan doen om het speciaal voor jou te bereiden.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe kan ik een offerte aanvragen of een bestelling doen?

Als je interesse hebt in een prijsopgave, kun je dat gemakkelijk doen via deze website. Klik gewoon op de knop “Offerte aanvragen” en vul het verschijnende formulier in. We raden je aan om zo gedetailleerd mogelijk te zijn op dit formulier. Hoe meer je kunt beschrijven wat je wilt bestellen en voor hoeveel personen, hoe beter we een perfect op maat gemaakte offerte voor je kunnen opstellen! Vergeet niet om eventuele speciale verzoeken aan te geven, zoals bijvoorbeeld glutenvrije opties of vegetarische gerechten.

Zodra je de offerte hebt ontvangen en ermee akkoord gaat, kun je eenvoudig je bestelling plaatsen, allemaal via deze website. Maak je keuze, registreer snel een account, en voltooi de betaling. Het betalingsproces verloopt via het Ideal-systeem, en als je namens een bedrijf bestelt, kun je er ook voor kiezen om de betaling op rekening te laten zetten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bevrijdingsdag Locatie: Tot slot

Jouw Bevrijdingsfeest wordt werkelijk een onvergetelijk evenement, vooral wanneer wij verantwoordelijk zijn voor alle culinaire en drankaspecten. Je kunt op ons rekenen; we zullen je bestelling nauwkeurig op de gewenste datum en tijdstip bij je bezorgen. We wensen je een fantastische Bevrijdingsdag in Locatie, met overvloedig lekker eten en drinken!

Met onze service wordt jouw Bevrijdingsfeest echt een succesverhaal, en we zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Je kunt erop vertrouwen dat we jouw bestelling op tijd bezorgen, zodat je kunt genieten van een onvergetelijke dag in Locatie. Proost op lekker eten en drinken!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.